Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Fen İşleri Birimi Yenilendi   31.12.2015  
    Çınarcık Belediyesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında hizmet binasının dördüncü katı tamamen modernize edildi.
   

Fen İşleri Birimi bu kata taşınarak faaliyetlerine başladı. Çınarcık Belediyesi’nde başlatılan yenileme ve tadilat işlemleri devam ediyor. Belediye hizmet binasının dördüncü katında yapılan çalışmalar tamamlandı. Yapılan tadilat ve düzenlemelerden sonra fen işlerine çalışma ofisleri, numarataj birimi, arşiv odası, yeni meclis salonu, evlendirme dairesi ve proje ofisi bu kata taşındı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, hizmet binasından en iyi şekilde verim alabilmek ve vatandaşlara daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için kurumsallaşmaya önem verdiklerini söyledi. Kurt, “Bu amaçla başlattığımız tadilat ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Daha önce yeni meclis salonumuzu hizmete sokmuştuk. Fen işlerine ait birimleri de belediyemizin en üst katına alarak daha iyi bir şekilde hizmet vermeye başladık. Binamızda modernizasyon çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber