Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Koru Belediyesi Ön Ödemeli Akıllı Su Sayacı kullanımına geçiyor   17.12.2015  
   Koru Belediye Meclisi Aralık ayı meclis toplantısında aldığı kararla 2016 yılından itibaren Ön ödemeli su sayacı sistemine geçileceğini açıkladı.
   

Koru Belediye Meclisi 2015 yılının son meclis toplantısını Belediye başkanı Kamil Yaman Başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis gündeminde yer alan ön ödemeli sayaç uygulamasına geçişi oy birliği ile kabul etti. Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Ön Ödemeli Akıllı Sayaç uygulaması için sistemin alt yapısının oluşturulduğunu belirterek, 2016 yılı itibariyle yeni abone oluşumu, arızalanan sayaçlar ve kanun kapsamında miladı dolmuş olan sayaçların Ön Ödemeli akıllı sayaç kullanımına başlayacağını dile getirdi. 6380 abone sayısının olduğu Koru’da 2016 yılı için ön ödemeli akıllı sayaç uygulamasına % 15 civarında bir geçişin olacağı hedefleniyor.

Ön Ödemeli Akıllı Sayaç uygulaması nedir?

Ön ödemeli sistem sayesinde peşin ödeme yaparak, Kontaksız yükleme kartı ile kolay ve hızlı bir şekilde kredi yükleme işlemi gerçekleşiyor.  Borç yüzünden sayaç sökme, mühürleme işlemi son buluyor. Akıllı sayaçların kendi özellikleri sayesinde, Kolay okunabilen, anlaşılır, aydınlatmalı LCD bilgi ekranı ve bilgilendirme düğmesi bulunuyor. Kaçak kontrol ve önleme sisteminin bulunduğu sayaçlarda;  Resmi tatil günleri, dini tatil günleri, hafta sonları ve mesai saati bitimlerinde sayaç kredisi bitmesine rağmen vanayı açık tutma kolaylığı sağlanıyor.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber