Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Koru Belediyesi ilklere devam ediyor   10.12.2015  
   Doğal kaynakların olabildiğince en iyi şekilde kullanılması amacıyla yola çıkan Koru Belediyesi bahçelerden toplanan kuru dalları öğüterek gübre haline getirilen dalları park ve bahçelerde kullanıyor.
   

Çevresel geri dönüşüm denince akla, sanayi kullanılarak üretilen ürünlerin doğaya zarar vermeyecek hale getirilmesi geliyor oysa esas olan doğal kaynaklarımızı mümkün olabilecek en iyi şekilde kullanarak bir döngünün oluşmasına katkı sağlamaktır. Bu ilke çerçevesinde yola çıkan Koru Belediyesi, bahçelerden toplanan kuru dalları öğüterek gübre haline getiren ve bu gübreleri belediyemizin yaptığı park ve bahçelerde kullanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Koru Belediyesi Başkanı Kamil Yaman,” bahçelerden toplanan kuru dalları öğüterek gübre haline getiren ve bu gübreleri belediyemizin yaptığı park ve bahçelerde kullanmamıza olanak sağlayan makinelerimizi belediye bünyemize kazandırdık. Hizmetin sadece görünen yüzüyle değil, görünmeyen birçok yüzüyle topluma, çevreye ve içinde yaşadığımız doğaya fayda sağlaması düşüncesiyle yola çıkan Belediyemizin bu tür çalışmaları hız kesmeden devam edecektir” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber