Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık BLD. Spor 4 Tavşanlı BLD Spor. 0   10.12.2015  
   Yalova Süper amatör kümede mücadele eden Çınarcık Belediye Spor hafta sonu karşılaştığı Tavşanlı Belediye Spor’u 4-0 yenerek çıkışını sürdürdü.
   

Ev sahibi Çınarcık Belediye Spor’un talebi üzerine Yalova 1.amatör sahasında oynanan maçta seyirci desteğini de alan Çınarcık Belediye Spor sergilediği performansla futbol severlere güzel bir hafta sonu geçirtti. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Çınarcık Belediye Spor Kulüp Başkanı Nuri Tarılı’da Çınarcık 77,5 taraftar gurubunu yalnız bırakmadılar. 

Çınarcık Belediye spor; Fatih, Oğulcan, Yunus Emre, Onur, Hakan, Özkan, Ceyhun, Erhan, İlker, Fatih,Aykut  ilk on biriyle maça başlarken, konuk ekip Tavşanlı Belediye Spor ise; Muzaffer, Özcan, emre, Basri, Hasan, Sefa, Özgür, Enes, Hakan, Özgür, Alparslan on biriyle sahada yerini aldı. Maç genelinde topa sahip olma oranlarında ve pozisyon üretmede üstün olan taraf Çınarcık Belediye Spor olurken, zaman zaman gergin anlar oluştu. Çınarcık Belediye Spor’un ilk golü rakip oyuncunun kendi kalesine gönderdiği topla gerçekleşti 1-0, ilk yarısı bu skorla tamamlanan maçta, Çınarcık belediye Spor forma değişikliği ile çıktı. İkinci yarı daha istekli oyun sergileyen ve atak yapan olan Çınarcık Belediye Spor İlker, Hakan ve Erhan’ın golleriyle maçtan 4-0’lık bir skorla ayrıldı. Çınarcık Belediye Spor altın değerindeki 3 puanla, puanını 10’a çıkardı.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber