Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  “ÖĞRETMENLERE ANLAMLI GECE”   25.11.2015  
   Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler gününde “Öğretmenler günü yemeği” düzenlendi.
   

24 Kasım Öğretmenler günü Çınarcık ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çınarcık ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler günü dolayısıyla Love Hotel’de düzenlediği akşam yemeği ile kutlamalara devam etti. Programa Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Garnizon Komutanı Üsteğmen Emrah Tan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, Esenköy Belediye Başkanı Özen Kaptan, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürü Hakan Demirhan, protokol üyeleri, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Programda emekliliğe ayrılan Selim Karaca ve Necla Bilgin’e hizmet şeref belgeleri Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı tarafından verildi. 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Voleybol ve masa tenisi turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Gecenin düzenlenmesinde maddi ve manevi katkı sağlayan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Esenköy Belediye Başkanı Özen Kaptan’a Milli eğitim müdürlüğü tarafından hazırlanan plaketler Kaymakam Cafer Sarılı tarafından verildi.

Çınarcık ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ yaptığı konuşmada; “her etkinliğimizde ve çalışmamızda yanımızda olan, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Esenköy Belediye Başkanı Özen Kaptan ‘a şükranlarımızı sunuyoruz. Bu gece de düzenlediğimiz etkinliğimde de desteklerini eksik etmeyerek yanımızda oldular.” İfadelerini kullandı. 

 

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber