Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık Belediyesi 2016 yılı Bütçe Görüşmelerini tamamladı   11.11.2015  
   Çınarcık Belediyesi Kasım ayı meclis toplantılarının ikinci ve son bileşimini 6 Kasım Cuma günü Belediye meclis salonunda gerçekleştirdi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt Başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, gündemdeki maddeleri karara bağladı.
   

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan meclis toplantısında, komisyonlara havale edilen 2016 yılı tahmini bütçe, gelir ve ücret tarifesi konuları görüşüldü. Çınarcık Belediyesinin 2015 yılında 25.000.000,00 bütçesi Bütçe komisyonu tarafından yapılan çalışmalar sonrasında 2016 yılı için 35.000.000,00 olarak meclise sunuldu. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt bütçe konusunda yaptığı açıklamada; “Çınarcık Belediyesinin geçen yıl ki bütçesine göre ortalama %40 gibi bir büyüme yapıyoruz. Ben inanıyorum daha iyi olacak. Bütçeye baktığımızda en büyük payı fen işleri müdürlüğüne ayırmış durumdayız. Yatırım amaçlı olarak yapacağımız ve meclis olarak oy birliği ile kabul ettiğimiz Düğün salonu ve Kültür merkezi projemiz, aynı zamanda Suyla ilgili yapılacak çalışmadan sonra başlayacağımız yol ve kaldırım çalışmalarını kapsayan bir bütçe büyümesi gerçekleşiyor. Proje bazlı ve yatırım amaçlı bir bütçe oluşturuldu.” dedi. Meclis üyeleri tarafından detaylı incelenen 2016 yılı tahmini bütçe yapılan oylamanın ardından oy çokluğuyla kabul edildi.

Beşinci gündem maddesinde yer alan ve ilk birleşimde Tarife komisyonuna havale edilen, Gelir ve ücret tarifeleri konusu da meclis üyelerinin incelemesinin ardından oy çokluğuyla kabul edildi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber