Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  YGC üyeleri Teşvikiye’de   30.10.2015  
   Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan Yalova Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile buluştu.
   

Doğa harikası Teşvikiye beldesinde Elif Kır Sofrası’nda, YGC üyeleri ile Pazar kahvaltısında buluşan Başkan Ahmet Meydan belde de devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, Yalova Gazeteciler Cemiyeti üyeleri pazar kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı programına; Belediye Başkanı Ahmet Meydan’ın yanı sıra, AK Parti Teşvikiye Belde Başkanı Ahmet Gündoğdu, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Cemiyet üyeleri, belediye meclis üyeleri katıldı.

Güzel bir sohbetle geçen kahvaltı sonrasında Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan’a daveti için teşekkür etti. Üçüncü dönem Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini yürüten Ayhan Polat, cemiyetin çalışmalarını anlattı. Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan da kahvaltı da bir araya geldiği Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ve Cemiyet üyelerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, belediyenin projeleri hakkında bilgi verdi.

Teşvikiye Beldesinin 50 yıllık su sorununu çözdüklerini ifade eden Meydan, yer altı şebeke çalışmalarına başlandığını söyledi. Teşvikiye Beldesinin Doğalgaz’a da kavuştuğunu ifade eden Meydan, beldenin bir mahallesinde bağlantıların yapıldığını söyledi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber