Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çınarcık’taki 40 Yıllık Makûs Tarihini Değiştirdik   18.10.2015  
   1 Kasım erken genel seçimlerine kısa bir zaman kaldı. Adayların seçim çalışmalarının yanı sıra, teşkilatlarda çalışmalarını sürdürüyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık İlçe Başkanı Erkan Birgin, 1 Kasım erken Genel seçimlerinde yürüttükleri çalışmaları gazetemize anlattı.
   

11 ay önce Çınarcık İlçe başkanlığı görevine gelen Erkan Birgin, seçim çalışmalarını gönüllü ekip ve arkadaşlarla sürdürdüklerini söyledi. Birgin; “Çınarcık ilçesinde bizimle beraber olan gönüllü ekibimizle, gönüllü arkadaşlarımızla birlikte kısa sürede organize olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ekibimizle birlikte, büyüklerimizi ziyaret ediyoruz, yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz, esnafımızı ziyaret ederek derdini dinliyoruz, sıkıntılarını zaten biliyoruz. Cumhuriyet halk partisi nasıl daha iyiye gidebilir sohbetlerini yapıyoruz. Partimizden beklentilerini dinleyip Milletvekilimize, il yöneticilerimize iletiyoruz. “ dedi.

1 Kasım seçimlerinin partiler için bütçesi olmayan bir seçim olduğunu ifade eden Ergin,” 7 Haziran seçimlerinden biraz daha farklı olacak bu seçim, devlet seçim bütçesi vermiyor. Bizimde kendi imkânlarımızla bu seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çınarcık Belediye Başkanımız Avni Kurt bize kendi imkânlarıyla destek oluyor, hiçbir şekilde belediye bütçesinden değil sadece kendi cebinden destek veriyor. 7 Haziran seçimlerinde il teşkilatımızdan nakit yardımında bulunulmuştu ama bu seçimde o da yok, bizde kendi imkânlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Farkı 2 Bin’e çıkarmayı hedefliyoruz

Göreve geldiğimiz 11 aylık sürecinde biz Cumhuriyet Halk Partisinin Çınarcıktaki 40 yıllık makûs tarihini değiştirdik diyen Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık ilçe Başkanı Erkan Bİrgin, “Yerel seçimlere üç ay kala biz sonucun ne olacağını hatta farkın ne olacağını biliyorduk ve 1400 fark atarak Çınarcıkta birinci parti konumundayız. Biz bu göreve ekibimizle geldik bu ekibimde Belediye Başkanımız da yer alıyor. Bu ekip göreve geldiği günden bu yana bütün seçimleri kazandı. 1 Kasım seçimlerinde de hedefimiz Çınarcıkta farkı 2 Bin’e çıkarmak ve onu da yapacak güçteyiz. AK Parti’nin kuruluşunun getirmiş olduğu bir rüzgâr vardı biz o zinciri kırdık. Merkezde birinci partiydik köylerin oylarıyla ikinci partiye düşüyorduk ama 7 Haziran’da köylerle birlikte yeniden birinci parti konumuna geldik. Çınarcık olarak da biz guruluyuz. Sağ olsun Sayın Milletvekilimiz Muharrem İnce’nin de bize çok katkısı oldu. Manevi olarak bizleri desteklemesi, her platformda bizleri ön plana çıkarması bizim için çok önemlidir.

Muharrem İnce’yi Genel Başkan olarak görmek İstiyoruz

Çınarcık’ta başlayan hareketimizi daha geniş tabana yaydığımızı düşünüyoruz. Bizim hedefimiz, İl Başkanımız ve il teşkilatımızla birlikte haritayı kırmızı yapacağız. Haritanın kırmızı olmasıyla birlikte Sayın Muharrem İnce’yi Genel Başkan olarak görmek istiyoruz. Mevcut genel başkanımızdan da Allah razı olsun o da bir adım yukarı çıkardı partimizi, ama bir adım yetmiyor bize 3-5 adım sıçramak lazım. Biz Cumhuriyet Halk Partisinde yenilenme olması taraftarıyız. Çınarcık’ta biz öyle yaptık, genç bir ekiple bu işi başardık. Türkiye’de de bunun oluşmasını istiyoruz.

‘Tepeden tırnağa cesaret, Her şey Türkiye’yi sevmekten ibaret’ 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber