Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Parti Çınarcık teşkilatı yenilendi   15.10.2015  
   AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çınarcık’ta yeni oluşturulan ilçe yönetiminin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin memleket meselesi olduğunu dile getirdi.
   

AK Parti Çınarcık İlçe Yönetimi Murat Kaya başkanlığında yeniden oluşturuldu. 40 kişiden oluşan yeni yönetim; AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Dr. İlker Karbuz’un katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.

“Her ilden temsilci”

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanlığı görevini Serpil Asal’dan devralan Murat Kaya, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Dr. İlker Karpuz’un katılımıyla gerçekleştirilen programda yeni yönetimi açıkladı.

40 kişilik yönetimi 90 kişilik bir listeden çok zorlanarak oluşturduklarını ifade eden AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, “Eski kurucu arkadaşlarımızdan bir kadro oluşturmaya çalıştık. AK Partili olup da yönetimde yer almayan arkadaşlarımızı dahil ettik. Bu süreç içerisinde dışarıda kalan arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Umarım onlarla çalışma fırsatı buluruz. İlçemizdeki her ilden bir temsilciyi yönetime aldık. Bu düşüncelerle ilk günkü aşk ile haydi Bismillah diyoruz. Bizden önceki tüm yöneticilerimize ve 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yapan Murat Erdoğan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Çınarcık’ta yaptığı seçim çalışmalarında gördüğü yakın ilgiden dolayı teşekkür eden AK Parti Yalova Milletvekili adayı Dr. İlker Karbuz, “AK Parti’nin Çınarcık’ta yeniden birinci parti olacağının ışığını ben gördüm. Önümüzde 15 gün kaldı. Hiç durmadan çalışmamız gerekiyor. Her birimiz, AK Partili olmayan en az bir kişiye AK Parti’ye oy verdirmeli. İşte o aman hedefimize ulaşırız. Ben eski yeni yönetim demeden birlik beraberlik içinde çalışılacağına inanıyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum” diye konuştu.

“Hedefleri Recep Tayyip Erdoğan”

Yeni yönetime başarılar dileyerek sözlerine başlayan AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel, “13 yılda ülkemizin aldığı yol ortada. Ancak biz özellikle gençlere bunu anlatamıyoruz. Şimdi yeni bir söylem geliştirmişler. Neymiş, ‘Ahmet Davutoğlu, iyi imiş. Ama Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi lazımmış’. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan eğilmiyor. Ne olacak Recep Tayyip Erdoğan gidince? Türkiye’yi yine eskisi gibi diz çöktürecekler. Amaçları bu. Biz buna izin vermeyiz. Türk Milleti buna izin vermez, vermemeli. İşte onun için 1 Kasım seçimleri çok önemli. Onun için çok çalışmalıyız” dedi.

“Düşmanlarımız fırsat kolluyor”

13 yılık kazanımlar, yeni projelerin hayata geçirilmesi, 2023 hedefleri için 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “ülkemizin üzerinde çok büyük oyunlar oynanmak istiyor. İç ve dış düşmanlarımız pusuda yatmış, bizi eski Türkiye’ye döndürmenin fırsatını kolluyor. İçte buna fırsat vermemeliyiz. Bu nedenle 1 Kasım seçimleri memleket meselesidir. Onun için çok çalışmalıyız. Çınarcık için bu yeni yönetim aslında bir şans. Biz Çınarcık’tan büyük bir başarı bekliyoruz. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, yeni yönetimi tanıttı.

AK Parti Çınarcık İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

1- MURAT KAYA (AK PARTİ ÇINARCIK İLÇE BAŞKANI)
2- ZEKERRİYA TANRIKULU
3- RAHMİ ASLAN
4- BURAK COŞGUN
5- AYHAN SERDAR
6- EŞREF AKAN
7- HÜSEYİN ÖZDEMİR
8- NEVZAT ÖZÇELİK
9- MURAT AÇIKGÖZ
10- MEHMET EMİN ORUÇLİ
11- SERPİL ERALTAN
12- HÜSEYİN GÜNAY
13- KIYASETTİN ARSLAN
14- MENŞURE BAY
15- ÜMİT AKYILDIZ
16- MEHMET ÖZALP
17- MAHMUT YALÇINKAYA
18- KÖKHAN SUİÇMEZ
19- MUHARREM DÖNMEZ
20- HÜSEYİN DURSUN
21- MEHMET HACIMUSTAFAOĞLU
22- MEHMET BİRLİK
23- AFİF AKAR
24- BİROL BERBER
25- ADNAN SUCU
26- MUSTAFA POLAT
27- SADETTİN KONAK
28- AHMET KALYONCU
29- REHYAN TOSUN
30- MUSTAFA POLAT
31- DURSUN KARAPINAR
32- SEDAT FIRAT
33- CAFER KAVRUK
34- İBRAHİM ER
35- MUHAMMET BALKAYA
36- BURAK OLGUN
37- SÜLEYMAN ÖZBEK
38- ENGİN ARSLAN
39- CİHAN KESER
40- KAHRAMAN TARIM

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber