Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantıları sona erdi   09.10.2015  
   Ekim ayı toplantılarını Belediye Başkanı Avni Kurt başkanlığında gerçekleştiren Belediye Meclisi, gündemdeki konuları görüşüp karara bağladı.
   

Çınarcık Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları Perşembe günü gerçekleşen ikinci oturumla sona erdi. Ekim ayının ilk toplantısında komisyonlara havale edilen gündem maddeleri, Perşembe günü gerçekleşen ikinci oturumda karara bağlandı.

Plan ve bütçe komisyonuna havale edilen, Çöp toplama hizmet alım işinin gelecek yıllara yayılması konusunda çalışma yürüten komisyonun almış olduğu kararın, 3 yıllık ihale edilmesi oy birliği ile karara bağlandı.  

İmar komisyonuna havale edilen beşinci gündem maddesi olan, mülkiyeti Çınarcık Belediyesine aile olan Çınarcık, imar pafta no: G22D13B1D pafta: 17, ‘’997’’ sayılı parselin bulunduğu alanda imar değişikliğinin yapılması konusu komisyonun yürüttüğü çalışmalr sonrasında oy birliği ile kabul edildi. Bu maddeye göre Çınarcık Belediyesi mezbahanesinin yer aldığı bu alanda düğün salonu yapılması karara bağlandı.

İmar komisyonuna havale edilen, Çınarcık Çalıca köyü Petkoçeşmesi mevkiinde belirtilen parsellerde imar uygulamasında D.O.P oranının indirilmesi amacıyla imar tadilatının görüşülmesi ve Çınarcık Taşlık mevkiinde belirtilen parselin bulunduğu alanda imar planı değişikliği talebi konusu da oy birliği ile kabul edilerek, belirtilen alanda Çınarcık Kaymakamlığı tarafından Kaymakamlık için lojman yapılacağı belirtildi. Son gündem maddesi de evrak eksikliği nedeniyle daha sonra yeniden meclise taşınması karara alındı. Meclis Kasım ayı toplantılarını 3 Kasım Salı günü gerçekleştirecek.

Haber-Foto: Yunus Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber