Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başarılı Çocuk Doktorundan halk memnun   07.10.2015  
   Çınarcık Devlet Hastanesinde görev yapan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Alkın Melikoğlu, Yalova ilçelerinin yanı sıra Düzce, Karamürsel ilçelerinden de hastaların tedavisini gerçekleştiriliyor.
   

Çınarcık Devlet Hastanesinde 5 ay önce göreve başlayan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Alkın Melikoğlu, Cerrah Paşa Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Bezmialem Tıp Fakültesinde Uzmanlığını tamamladı. İstanbul Süreyya Paşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 yıl eğitim gören Uzm. Dr. Alkın Melikoğlu, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde ve Yalova Uzmanlar Hastanesinde görev yaptı.

Çınarcık Devlet Hastanesinin tek çocuk doktoru olan Uzm. Dr. Alkın Melikoğlu’nu Yalova merkez’in yanı sıra Armutlu, Orhangazi, Esenköy, Karamürsel, Düzce, Termal bölgelerinden aileler tercih ediyor. Günde ortalama 60-70 hastanın tedavisini gerçekleştiren başarılı hekim, Yalova’nın en başarılı Çocuk Hekimi olarak adından söz ettiriyor. Muayeneye gelen çocukların en çok dikkatini çeken bölüm ise poliklinik duvarlarını süsleyen çizgi kahramanlar oluyor. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber