Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Parti’den Çınarcık çıkarması   07.10.2015  
   AK Parti Yalova Milletvekili 2. sıra adayı Dr. İlker Karbuz, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.
   

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel’in Ankara’da meclis açılışında olması sebebiyle Çınarcık’taki seçim çalışmasına katılamadılar. Vekil adayı Dr. İlker Karbuz Çınarcık’taki seçim çalışmalarına birçok partili ile katıldı. Kurum ziyaretleri ile başlayan çalışmalar esnaf ve vatandaşlarla devam etti. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Vekil adayı Dr. İlker Karbuz programına ilk olarak Çınarcık Kaymakamlığı’ndan başladı. Dr. İlker Karbuz, Kaymakam Cafer Sarılı’yı makamında ziyaret etti. Burada seçim güvenliği ve birkaç konuda istişare yapan Karbuz, daha sonra kaymakamlık personeli ile sohbet etti.

Vekil adayı Dr. İlker Karbuz’un bir sonraki durağı Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt oldu. Başkan Kurt, AK Partilileri makamında karşılayarak iyi niyet dileklerini aktardı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında belediye çalışanlarını ziyaret eden Dr. İlker Karbuz, daha sonra belediye binasından ayrıldı. Vekil adayı Dr. Karbuz daha sonra Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak buradaki polis memurları ile sohbet etti.

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden Vekil adayı Dr. İlker Karbuz partililerle birlikte Çınarcık Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Buradaki hastaları ziyaret eden Dr. Karbuz, hastanedeki yaşlı vatandaşların ellerini öperek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Daha sonra hastanedeki stajyerler ile sohbet eden Karbuz, kendisinin de doktor olması hasebiyle buradaki bir stajyerden damardan kan almasını istedi. Başkan Vekili Dr. İlker Karbuz’un tahlil sonuçları sorunsuz çıktı.

Vekil adayı Dr. İlker Karbuz ve parti teşkilatı yağan yağmur ve olumsuz hava şartlarına aldırış etmeden seçim çalışmalarına son sürat devam etti. Dr. İlker Karbuz’ın Çınarcık’taki seçim çalışmaları Çınarcık Anadolu Lisesi, Çınarcık İmam Hatip Ortaokulu, Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarını gezerek buradaki öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Vekil Adayı Dr. İlker Karbuz’un bir sonraki durağı Çınarcık Huzurevi oldu. Huzurevi sakinleri ile uzunca sohbet edip hasbihal eden Karbuz ve partililer buradaki yaşlı vatandaşların ellerinden öperek hayır duası istemeyi de ihmal etmediler.

Çınarcık’taki vatandaş ve esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Dr. İlker Karbuz’un son durağı ise Çınarcık Meslek Yüksek Yüksekokulu oldu. Buradaki öğretim görevlileri ve öğrencilerle de sohbet eden Dr. İlker Karbuz, burada hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber