Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık AK Parti İlçe Başkanlığına Murat Kaya getirildi   07.10.2015  
   AK Parti Çınarcık ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Serpil Asal’ın yerine Mimar Murat Kaya getirildi.
   

Çınarcık ilçe başkanlığına getirilen Murat Kaya, Ak Parti genel merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’tan mazbatasını aldıktan hemen sonra yeni yönetim kurulu listesinin hazırlıklarına başladı.

AK Parti Çınarcık ilçe Başkanı Murat Kaya, 40 kişiden oluşacak olan yönetim kurulu için yoğun talep olduğunu ifade ederek, bu arkadaşlarımızın içinden koşturabilecek, ehli liyakat ve kabiliyet sahibi kişilerden sürekli bizimle olabilecek arkadaşlardan, yönetimden, eski kurucu üyelerden yeni yüzlerden bir liste oluşturmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta başı itibariyle de yeni yönetim kurulu onaylanıp yürürlüğe girecek. Dedi.

1 Kasım genel seçimleri için çalışmalara hemen başladıklarını ifade eden Kaya, ‘’Biz bu arada boş durmuyoruz çalışmalarımız devam ediyor,  24 günlük kısa bir sürecimiz kaldı yeni yönetim başlamamış olmasına rağmen, sandık kurullarını oluşturduk. İnsanlar artık 7 Haziran seçimlerinin sonra Türkiye’de istikrarı sağlayabilecek tek parti olarak AK Parti’yi gördüğü için dışarıda insanlardan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Daha önceden başka partilere oy vermiş insanların Ak Partiye ilgi ve alakası olduğunu görüyorum. Bu da bizi daha heveslendiriyor daha motive ediyor.7 Haziran seçimlerinde İlk defa Çınarcık merkezinde 2. Parti konumuna düştük. Öncelikli hedefimiz eski konumumuza gelip Çınarcıkta birinci parti olmak ve oyumuzu daha fazla yükseltmek. Daha sonra 2019 seçimleri içinde üye kaydı ve mevcut üyeleri ziyaret edeceğiz. Yine seçime kadar olan süreçte esnaf ziyaretlerimiz olacak." dedi.

 

Haber-Foto: Yunus Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber