Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  MUHTARLARLA BULUŞMALAR SÜRÜYOR   07.10.2015  
   Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un geçtiğimiz ay başlattığı muhtarlarla istişare toplantılarına bu ay da devam edildi. Kurt, merkezdeki 5 mahallenin muhtarıyla yemekte bir araya geldi.
   

Gaziantep Sofrası'nda düzenlenen akşam yemeğine Harmanlar Mahalle Muhtarı Burak Çelik, Hasanbaba Mahalle Muhtarı Ünsal Coşgun, Taşliman Mahalle Muhtarı Muharrem İbiş, Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Edepali ve Karpuzdere mahalle muhtarının izinli olması nedeniyle azası ve Belediye Meclis Üyesi Ali Kırıcı katıldı.Başkan Kurt, yemekte yapılan son çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verirken mahallelerindeki sıkıntı ve talepleri dinledi. Her mahallede halk toplantısı organize ettiklerini ifade eden Başkan Kurt, bu toplantılarla hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim anlayışı izlediklerini söyledi.

Kurt, “Mahalle toplantılarımızın ilk ikisini tamamladık. Üçüncüsünü 7 Ekim’de Taşliman Mahallesi’nde yapıyoruz. Bu toplantıların çok büyük faydasını görüyoruz. Zira bu toplantılarda vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde alabiliyoruz. Ancak bu toplantılar haricinde muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz ve kulağımız. Muhtarlarımızın bizlere aktardığı istekler, şikayetler ve talepler bizim için öncelikli sırada” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber