Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  YGC’nin 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı   30.09.2015  
    Yalova Gazeteciler Cemiyeti 7. Olağan Genel Kurulu 26 Eylül Cumartesi günü cemiyet merkezinin Süleymanbey Mahallesi Sefabey Caddesi No: 12/13 adresinde yapıldı.
   

  Tek liste ile girilen Yalova Gazeteciler Cemiyeti 7. Olağan Genel Kurulu’nda, Ayhan Polat 3. defa Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçildi.

  Kongreye, Yalova Gazeteciler Cemiyeti kurucularından eski başkan ve federasyon delegesi Mehmet Cantözün, eski yönetim kurulu üyesi ve federasyon delegesi Zeki Öçal ile beraber Cemiyet üyeleri katıldı.

  Yalova Gazeteciler Cemiyeti 7. Olağan Genel Kurul’da başkan seçilen Ayhan Polat, 2009’dan bu yana yapılan faaliyetleri anlattı.

  Polat; “Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yalova’da her geçen gün gücüne güç katan, Türkiye genelinde de Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu bünyesinde, 86 üye ile hareket eden, Türkiye’nin en büyük gazeteci meslek örgütünün bir üyesidir.

  Aynı zamanda, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu İstişare Kurulu üyesi olarak da, gerek Yalova’da gerekse de tüm Türkiye’de gazetecilik mesleğini icra eden tüm medya mensuplarının haklarını savunan, en güçlü gazeteci meslek örgütünün yöneticisiyim.

  Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun kurulmasında, ilk kıvılcımı atan Yalova’lı gazeteci olmaktan dolayı mutluyum, gururluyum.

  Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun güçlenmesine paralel olarak, Yalova Gazeteciler Cemiyeti de, her geçen gün artan üye sayısıyla güçlenmekte, yaptığı faaliyetlerle her daim Yalova gündeminde yer almaktadır.

  2014 Mahalli Seçimleri öncesi, 17 Belediye Başkan adayını kahvaltılı toplantılarla ağırlayan, ardından 2015 yılı başında, her cuma sabahı, “Kent Buluşmaları” etkinliği altında kenti yönetenleri 24 ayrı organizasyonla, Yalova Gazeteciler Cemiyeti yayın sahipleri ve sorumlu yazı işleri müdürleri ile buluşturan Yalova Gazeteciler Cemiyeti, bu etkinliklerle Yalova’da gündem oluşturmayı başarmıştır.

  2015 başında yeni cemiyet merkezinde faaliyetini sürdüren Yalova Gazeteciler Cemiyeti, 2015 yılı içinde, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na 3 üye ile Basın İlan Kurumu’nda temsil edilmiş, diğer il cemiyetleri ile beraber Yalova Gazeteciler Cemiyeti’ne, Basın İlan Kurumu’ndan 2015 yılı içinde 4500TL katkı sağlamıştır.

  Önümüzdeki günlerde, Yalova Gazetesi’nin kurucusu, konfederasyon delegemiz Sn. Faruk Tezcan’ın gazetecilik bilgi ve tecrübelerini aktaracağı, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Dergisi ile kentimizde yaptığımız birçok faaliyetimizi tüm Türkiye’ye duyurmayı hedeflemekteyiz” şeklinde konuştu.

  Polat, “Yalova Gazeteciler Cemiyeti’ne, Yalova’da yayın yapan birçok gazete, internet haber sitesi, radyo, televizyon ve ulusal haber ajansı muhabirlerinin üyelikleriyle, günden güne güçleniyoruz. Birlik, beraberlik, sevgi ve saygı içinde gazetecilik mesleğinin saygınlığını, Yalova’da tekrar kazandıracağız” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Yalova Gazeteciler Derneği Yönetimi şu isimlerden oluştu.

 

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Asiller

1- Ayhan Polat, 2- Haluk Mot, 3- Ahmet Genç, 4- İbrahim Sevinçler, 5- Suat Tezcan

 

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Yedekler

1- Nevzat Samancı, 2- Barış Gür, 3- Vedat Güngör, 4- Erden Sibel Türk, 5- Hurşit Topal

 

Yalova Gazeteciler Derneği Denetleme Kurulu Asiller

1- Hakan Suiçmez, 2- Hüseyin Payyu, 3- Sezer Sevinçler

Yalova Gazeteciler Derneği Denetleme Kurulu Yedekler

1- Ömer Faruk Demirok, 2- Tülay Tezcan, 3- İsmail Tan

 

Yalova Gazeteciler Derneği Disiplin Kurulu Asiller

1- İdris Durmuş, 2- Özlem Balpetek, 3- Sebahattin Gürbüz

Yalova Gazeteciler Derneği Disiplin Kurulu Yedekler

1- Ferhan Özen, 2- Zafer Temeltaş, 3- Ali Çetinkaya

 

Marmara Gazeteciler Federasyonu Delegeleri

1- Ayhan Polat, 2- Mehmet Sadık Özyurt Cantözün, 3- Zeki Öçal, 4- Faruk Tezcan

 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Delegeleri

Ayhan Polat, 2. Faruk Tezcan

Yalova Gazeteciler Cemiyeti 7. Olağan Genel Kurul sonrası, Cemiyeti üyeleri ve yeni yönetim kurulu Altınbalık’da akşam yemeğinde bir araya gelerek yapılacak faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Haber: Yunus Ozan Söyler 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber