Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Kültür Sanat
  Milyonları kendine bağlayan şarkıcı Çınarcık’ta   05.08.2017  
   Aleyna Tilki’den muhteşem konser
   

Çınarcık Belediyesi’nin yaz sezonunda düzenlediği festival konserler beğeni topluyor. Gençlik konserleri çerçevesinde sahne alan Aleyna Tilki, Çınarcık’lıları hayran bıraktı.

Çınarcık Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konsere binlerce kişi akın etti. Paşaoğulları İnşaatın ana sponsor olduğu, By Altınel Organizasyonun hazırladığı Aleyna Tilki konserinde, Çınarcık Belediye başkanı Avni Kurt sponsorluk desteği veren Paşaoğulları İnşaat ve Hafriyat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Cevher’e plaket takdim etti.

Sosyal medyada paylaşılan klipleriyle kısa sürede en fazla izlenerek Dünyada ilk 5’e giren şarkıcı Aleyna Tilki, sevilen şarkılarını Çınarcıklı gençlerle birlikte söyledi. Çınarcık’ta unutulmayacak bir konser düzenleyen Aleyna Tilki, hayran kitlesine de şarkılarına eşlik ettiği için teşekkür etti..

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, şarkıcı Aleyna Tilki’ye çiçek vererek, göstermiş olduğu performans için teşekkür etti. Kurt,“Her yıl düzenlediğimiz Gençlik Konseri etkinliğimizde bugün Aleyna Çınarcık’ta  ve Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran Gülen Yüz Çınarcık’ın Gülen Yüzlü İnsanlarına sunduğu müzik ziyafeti için kendisine teşekkür ederim” dedi.

Haber / Foto: Yunus Ozan SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber