Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Berkkan Çiçek erkekliğe ilk adımı attı   04.09.2015  
   Çınarcık Belediyesi Zabıta Personeli Cengiz ve Emriye çiftinin oğulları Berkkan Çiçek'in sünnet düğün töreni gerçekleştirildi.
   

  Hasan Baba Mahallesi Samsun Sokak’ta gerçekleşen sünnet düğüne Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Bursa’dan gelen ünlü ses sanatçısı Aykurt Can oynayan oynamayan herkesi eğlendirdi. Kendi albümlerinden şarkılar söyleyen Aykurt Can dinleyenler kulağının pasını sildi.

  Berkkan Çiçek’in babası Cengiz Çiçek, “Bizim için büyüleyici, etkileyici ve unutulmaz bir düğün oldu. Mahallemizde gerçekleşen sünnet düğünümüze, iştirak eden etmeyen Gerek telefonla arayıp tebrik eden tüm dostlara teşekkür ediyorum. Her şey gönlümüze göre oldu. Bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan mesai arkadaşlarıma dost ve akrabalarıma teşekkür ederim. Sizlerinde sayesinde daha eğlenceli ve mutluluğunuza mutluluk kattınız.  Rabbim her anne baba'ya evlatlarının mürvetini görmeyi nasip etsin.” şeklinde konuştu.

Çınarcık’ın tek yerel gazetesi, Çınarcık gazete ailesi olarak Allah damatlıklarını da göstersin der mutluluklar dileriz.

 

Haber-Foto: Hamit Çiçek

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber